Stiute si nestiute despre COF si MOONSPELL

Pentru că MOONSPELL şi CRADLE OF FILTH sunt două nume cunoscute, interesul publicului iubitor de rock se manifestă şi prin cumpărarea de bilete. Iată că, pentru a treia săptămână consecutiv, FilthFest-ul ocupă primul loc în topul vânzărilor de la Evetim.

Tot datorită faptului că sunt două nume importante ale scenei metalice, despre CRADLE OF FILTH si MOONSPELL se găsesc – pe internet sau în reviste – tone de informaţii. Vă invităm să citiţi mai jos câteva „selecţiuni” – unele cunoscute, alte nu – despre cele două formaţii pe care le veti putea vedea în concert, pe 23 aprilie, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Am abordat un stil „şcolăresc”, de genul „Ştiaţi că…”

Ştiaţi că…

… atât CRADLE OF FILTH, cât şi MOONSPELL au preluat piesa „Mr. Crowley” a lui Ozzy Osbourne?
… la prima lor venire în România, cei de la MOONSPELL erau tot în turneu cu CRADLE OF FILTH, britanicii având însă concert în Slovacia, în timp ce portughezii cântau la Timişoara?
… pe primul album CRADLE OF FILTH, „The Principle of Evil Made Flesh”, există un pasaj recitat de Darren White (ex-Anathema, The Blood Divine)?
… Dani Filth colecţionează filme şi cărţi horror şi figurine cu personaje din filme, cel cu care se identifică fiind Peter Pan?
… la începuturi, fiind întrebaţi ce stil cântă, cei de la CRADLE OF FILTH răspundeau mereu: „supreme vampyric evil”?
… Metallica, Iron Maiden şi MOONSPELL sunt singurele trei trupe de metal care au ajuns pe primul loc în topurile din Portugalia?
… albumul de debut MOONSPELL, „Wolfheart”, are două variante de copertă, din cea a digipak-ului lipsind logo-ul original?
… coloana sonoră a filmului „War Of The Worlds” este una dintre creaţiile muzicale preferate ale lui Dani Filth?
… Sarah Jezebel Deva a colaborat, pe lângă CRADLE OF FILTH, şi cu Therion, Graveworm, Mendeed sau Covenant?

Lasă un comentariu